Är du säljande, driven och har en förmåga att engagera andra? Är du strukturerad och har lätt för att knyta nya varaktiga kontakter? I så fall behöver vi dig!

Vi söker nämligen en social och målmedveten person som kan hjälpa oss att kontakta arbetsgivare i fastighetsbranschen och informera om samt sälja in vår verksamhet. Målet är att fler av våra medlemmar i branschen ska ha kunskap om oss och de verktyg som vi erbjuder arbetsgivare samt att få fler företag att delta i våra lokala branschmöten runt om i landet. Personen kommer i samband med företagskontakterna uppdatera vårt CRM-system och avlasta övriga kansliet med viss administrativ hantering. God kännedom om fastighetsbranschen är meriterande.

Vilka är då vi? Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd är en ideell förening som arbetar för kompetenssäkring av fastighetsbranschen. Vi driver flera projekt och företräder branschen i utbildnings- och kompetensfrågor. Vår verksamhet finansieras genom kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter.

Uppdraget är på minst 50% med viss placering på vårt kansli på Sveavägen i centrala Stockholm. Där arbetar för närvarande 5 andra personer. Uppdraget är tidsbegränsat fram till årsskiftet med chans till förlängning. Ersättning enligt överenskommelse och tillträde snarast möjligt.

Är du eller någon du känner den vi söker? Hör i så fall av dig till vår verksamhetschef Lena Nyquist (lena.nyquist@fastun.se) med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!